Bosch GSA/GSR/GOP/GDR/GLI akkus szett

5 db gép:
Bosch GSA 12 V-LI akkus szablyafűrész
Bosch GSR 12-2-Li akkus fúrócsavarozó
Bosch GOP 12V-28 multifunkciós gép
8 db-os fűrészlap készlet
Bosch GLI 12V-LI akkus lámpa
Bosch GDR 12 V-LI akkus ütvefúró-csavarozó
3db 12V 2.0 Ah Li-Ion akkumulátor
1db GAL 1230 CV Li-ionos gyorstöltő
1db L-BOXX 238
169 900 Ft

Product Description

Bosch GSA 12 V-LI akkus szablyafűrész
Jellemzők

A Bosch GSA 12 V-LI solo akkus szablyafűrész legkisebb professzionális univerzális fűrész.
A kategória legkompaktabb felépítése a tökéletes kezelhetőség érdekében, különféle alkalmazásokhoz fában, fémben és műanyagban. Kitűnő ergonómia: kicsi markolatkerület és könnyű súly (csupán 1,2 kg) a magas munkakényelem érdekében. Az akkus szablyafűrész praktikus akkumulátor töltési állapot kijelzővel, amely bármikor felvilágosítást ad a még rendelkezésre álló energiatartalékról.
Bosch SDS rendszer a gyors és kényelmes fűrészlap csere érdekében.
Egyedülálló Bosch Premium lítium-ion technológia a hosszabb élettartamért és a verhetetlen akkuüzemidőért. A GSA 12 V-LI solo akkus szablyafűrész beépített LED-világítással, amely a sötét helyeken is megvilágítja a munkaterületet.
A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen.
A praktikus túlterhelés elleni védelem kijelzője információt ad a készülék túlterheltségéről, a hosszabb élettartam érdekében.
Bosch GSR 12-2-Li akkus fúrócsavarozó
Jellemzők

A Bosch GSR 12-2-Li solo akkus fúrócsavarozó kategóriájának legrövidebb szerszáma (169 mm) legrövidebb felépítésű szerszám a legjobb kezelhetőségért elsősorban fej felett és szűk helyeken végzett fúrási és csavarozási feladatokhoz. Professzionális teljesítményű 2 sebességfokozat gondoskodik az erőteljes 30 Nm-ről fúrásnál (19 mm-ig) és csavarozásnál (7 mm-ig).
Teljes értékű 10 mm-es Auto-Lock fúrótokmánnyal. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen. A GSR 12-2-Li solo akkus fúrócsavarozó praktikus kijelzővel, mely az akkumulátor töltési állapotát 3 LED-del jelzi. A Bosch akkus fúrócsavarozó beépített LED-világítással, amely a sötét helyeken is megvilágítja a munkaterületet.
Motorfékkel a pontos munkavégzésért sorozatcsavarozáskor.
Bosch GOP 12V-28 multifunkciós gép
Jellemzők

Teljesítmény: robusztus EC motor
Ergonómia: a legkisebb markolatkerület a piacon
Könnyű használhatóság: 3D csatlakozófelület a tartozékcsere során az elhelyezést segítő mágnessel.
Az elektromos kéziszerszám szerkezeti faanyagok, műanyag, gipsz, színesfémek és rögzítőelemek (például nem megedzett szögek, kapcsok) fűrészelésére/szétvágására szolgál. A kéziszerszám
puha fali csempék megmunkálásra és kisebb felületek száraz csiszolására és hántolására is alkalmazható. A készülék különösen jól alkalmazható a munkadarab szélén és felületekkel egy síkban végzett munkákhoz. Az elektromos kéziszerszámot kizárólag Bosch gyártmányú tartozékokkal felszerelve
szabad üzemeltetni.
Bosch GLI 12V-LI akkus lámpa
Jellemzők

Bosch GLI 12V-LI akkus lámpa nagy fényerő az egész munkanapra. Energiatakarékos világítási időtartam a teljes munkanapra. Minden Bosch 12 voltos akkuval használható. Egyedülálló Bosch Premium lítium-ion technológia a hosszabb élettartamért és a verhetetlen akkuüzemidőért.
Bosch GDR 12 V-LI akkus ütvefúró-csavarozó
Jellemzők

A Bosch GDR 12 V-LI ütvefúró-csavarozó csak fele akkora, mint egy standard 12 voltos akkus ütvecsavarozó. Erőteljes 100 Nm forgatónyomaték az összes szokásos akkus ütvecsavarozó alkalmazás 80 %-ához fémben és betonban. Az akkus ütvefúró-csavarozó magas fordulatszámú (1.800 ford./perc) a gyors előrehaladáshoz. Egyedülálló Bosch Prémium lítium-ion technológia a 400 %-kal hosszabb élettartamért és a verhetetlen akku-üzemidőért. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés ellen.
Beépített világítógyűrű 3 LED-del a munkaterület megvilágításához sötét helyeken.
Biztonságos és az egészségre ártalmatlan munkavégzés zavaró visszarúgás nélkül.
A Bosch GDR 12V-LI motorfékkel a pontos munkavégzés érdekében.
Bosch Hyper Charge: a gyorstöltés által az akkuk a töltési idő felénél már 75 %-ra feltöltődnek.
Szállítási terjedelem
3db 12V 2.0 Ah Li-Ion akkumulátor (1607A35040)
1db GAL 1230 CV Li-ionos gyorstöltő (2607226101)
1db L-BOXX 238 (1600A001RS)
8 db-os fűrészlap készlet

Brand

Bosch

Bosch kisgépek

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed

Üdvözöljük www.bergepek.hu webáruházunkban — Elrejtés