Rönkhasítógép kölcsönzése (elektromos, 8t)

8t elektromos rönkhasítógép (230V)
Műszaki adatok:
Motor 230/50 Hz, indukciós
Teljesítmény 3150 W
Max. hasítóerő 7,95 t
Hasítási sebesség 3,2 cm/s
Visszaállási sebesség 16 cm/s
Rönk hossza max. 1070 mm
Ajánlott rönk átmérő 80-350 mm
Olaj töltet kb. 4,8 l
Alapzat mérete 366 x 356 x 50 mm
Gép mérete 850 x 900 x 990/1465 mm
Súly 136 kg
Kölcsönzési díj: 8000 Ft/nap

Leírás

A Compact 8 T, mely számos tartozékkal van ellátva és a nagy, 8 tonnás hasítóerőnek köszönhetően könnyedén elbánik minden fafajtával, legyen az puha- vagy keményfa. Mindez egy nagyon kompakt szerkezetben, amely csökkenti a raktározási helyigényt: a gép magassága, leengedett pozícióban, alig haladja meg az 1 métert! A gép így sokkal stabilabb és jobban kezelhetőbb, mint más hagyományos vertikális rönkhasítók. A készülék kategóriájában az első, amely a számos szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően, megfelel a legújabb EU-s biztonsági szabványoknak, így a legbiztonságosabb gépek közé tartozik a piacon. Ugyanakkor a legszigorúbb, német GS szabványoknak is megfelel.

A gép számos funkcióval van ellátva: gyors és automatikus visszaállási rendszerrel, biztonságos, két kezes vezérléssel, alacsony, szélesített talplemezzel, oldalra kihajtható második talplemezzel a rövidebb rönkök hasításához, oldalsó biztonsági karokkal a rönkök elbillenésének megakadályozására, nagy hasítóékkel, amely akár a 350 mm átmérőjű rönkökkel is elbánik.

A gépet a legmodernebb, szénkefe nélküli villanymotor hajtja, amely sokkal hatékonyabb a hagyományos villanymotoroknál, elektromos áramot takarít meg és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. A rönkhasító VARIO-rendszerrel is el van látva, ami azt jelenti, hogy rönk hosszához igazítható a hasítópálya hossza, így a munkahenger és az ék csak a szükséges távon mozog, ezáltal időt és elektromos energiát megtakarítva.

A masszív alváz 3 kerékkel van felszerelve, ami jelentősen kényelmesebbé teszi a gép mozgatását.

A hasítógép egész szerkezete a lehető leghosszabb élettartamra lett megtervezve és minőségi, porfestett acélból készül. A használók igénybe vehetik Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának a meghosszabbított jótállási lehetőségét* és megbízható szerviz hálózatot.


MŰSZAKI ADATOK:
Üzemi feszültség
230 V / 50 Hz
A motor teljesítménye
3.15 kw
Védelem
Hasító erő
8 t
Maximális hasító löket
1070 mm
Maximális átmérő
350 mm
Fűrészáru hossza
1070 mm
Olaj kapacitás
max. 4.8 liter
Hidraulikus nyomás
Haladási sebesség(befele)
5,7 cm / mp
Haladási sebesség(kifele)
7,5 cm / mp
Súly nettó/bruttó
136 kg

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.