BetonTrowel BT700 padkahenger Yanmar dieselmotorral (920 kg/9 le)

4 990 000 Ft

NETTÓ SÚLY (KG): 920
BRUTTÓ SÚLY (KG): 920
ÜZEMANYAG:dízel
MOTOR: Yanmar L100AE
CENTRIFUGÁLIS ERŐ (KN): 12–22,2
MOTOR TELJESÍTMÉNYE (LE): 9
MUNKASZÉLESSÉG (CM): 65
HALADÁSI SEBESSÉG (M/PERC): 60
VIBRÁCIÓS FREKVENCIA (HZ): 48–62
VÍZTARTÁLY MÉRETE (L): 60

Leírás

A vibrációs henger nagy tömege (920 kg) és dupla munkafelülete, aszfalt, útalapok és töltések tömörítéséhez ideális, valamint befejező műveletekhez, kisebb volumenű munkák esetén, ezért az aszfaltfiniserek „elmaradhatatlan” társa. A lapvibrátornál nagyobb hatékonysággal bír, így nagyobb területekhez (max. 2500 m²) ajánljuk. Emelkedőn is alkalmazható (max. 30º-os dőlésszögű terepen).
Ajánlott felhasználási terület: szemcsés talajtípus (homok, salak, kavics, bitumen stb.), aszfaltburkolat, kőburkolat.
Az elektromos indítású, alacsony fogyasztású, profi YANMAR L100AE dízelmotor 9 LE-s teljesítményt biztosít, amivel stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat, akár napi 8 órás használatban. Az üzembiztos és könnyű motorindítás sosem hagyja cserben!
Gyors haladást tesz lehetővé (akár 60m/perc felülettől függően) a rendkívül nagy ütőerő és súly. Az ütőerő és a frekvencia állítható a terepnek megfelelően.
A gép vibrációs berendezéssel, rezgéskeltővel van felszerelve (mindkét dob belsejében), de egyúttal statikus úthengerként is használható a rezgéskeltő kikapcsolásával. A gépek működését hidrosztatikus rendszer biztosítja, ami gazdaságos üzemelésű, és kicsi a karbantartási igénye.
Aszfalt tömörítéséhez beépített vizezőrendszerrel van ellátva, amely a henger felületének tisztítására is alkalmas. Nagy víztartállyal (60 l) rendelkezik.
A felső és az alsó részegység közé elhelyezett rezgéscsillapító egység (négy darab gumibak) megakadályozza a vibromotorok által gerjesztett rezgések továbbhaladását a szerkezet felső része felé. Állítható magasságú vezetőrúddal van ellátva, amivel kényelmesen és pontosan irányítható a gép.
A vezetőrúdon lévő karral a sebessége fokozatmentesen állítható között és hátramenettel is rendelkezik. Biztonsági kapcsoló védi a kezelőt véletlen hátrameneti fokozat kapcsolása esetén. Kapcsolható üresjárat használata esetén csökken a fogyasztás és a hőterhelés.
A nagy keménységű edzett acél munkahengerek robosztusak és nem deformálódnak, illetve lekerekítettek, így egyenletes és szép felületminőséget biztosítanak. Az öntisztító kaparó megakadályozza hogy szennyeződés kerüljön a dobra.
Jól zárt burkolata védelmet nyújt a a poros munkakörnyezettel és ütődésekkel szemben. A robosztus, szilárd acélváz, ellenálló bevonat és a gondosan kidolgozott részletek tovább növelik a tartósságot.
A mechnaikus rögzítőfék biztonságos parkolást és emelkedőn való munkavégzést tesz lehetővé.
Beépített emelőszem az egyszerűbb gépi mozgatáshoz és az irányítókar teljesen behajlítható a könnyebb szállításhoz.

Brand

BetonTrowel

BetonTrowel építőipari gépek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.